Μέμφομαι…

Με αφορμή τις μομφές του κ. Παπούλια κατά του 60% των Ελλήνων που δεν πήγαν να ψηφίσουν έναν από τους δύο εκπροσώπους των κομμάτων εξουσίας, θα ήθελα κι εγώ ως πολίτης να δηλώσω ποιους μέμφομαι.
ΜΕΜΦΟΜΑΙ εκείνους που ηγούνται ενός συστήματος Ολιγαρχίας του Πλούτου και έχουν το θράσος να το ονομάζουν «Δημοκρατία», για να εξαπατήσουν τον ελληνικό Λαό.
ΜΕΜΦΟΜΑΙ εκείνους τους Αρχηγούς του Αστικού Πολιτεύματος που, αντί να το βουλώνουν με σεμνότητα, εκδίδουν και υπογράφουν νόμους που καταστρέφουν τον ελληνικό Λαό.
ΜΕΜΦΟΜΑΙ εκείνους που ενώ θα έπρεπε τουλάχιστον να προκηρύξουν Δημοψήφισμα, όπως προβλέπει το Σύνταγμα, για να αποφασίσει ο ελληνικός Λαός αν θέλει ή όχι το Μνημόνιο της καταστροφής του, το βουλώνουν και υπογράφουν τους νόμους που επιβάλλουν την πτώχευση του ελληνικού Λαού.
ΜΕΜΦΟΜΑΙ όλους εκείνους που ηγήθηκαν τόσα χρόνια σ’ αυτό το σύστημα από κυβερνητική θέση των κομμάτων εξουσίας και οδήγησαν τον ελληνικό Λαό και τη χώρα στην κατάντια και στην υποδούλωση που βρίσκονται σήμερα.
ΜΕΜΦΟΜΑΙ εκείνους που ηγούνται ενός φθαρμένου και διεφθαρμένου συστήματος «Προεδρευόμενης Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας» και απαγορεύουν με το Σύνταγμά τους (άρθρο 110 και συναφή) την αλλαγή αυτού του συστήματος, ακόμα κι αν το θελήσει το 90% του ελληνικού Λαού.
ΚΑΙ επειδή υποστηρίζω μαζί με τον πρόεδρο Παπούλια ότι «χρειάζονται αγώνες», δεσμεύομαι να αγωνίζομαι με κάθε τρόπο για την ανατροπή του συστήματος της Αστικής Δημοκρατίας και των θεσμών της, μέχρι να κατακτήσει την εξουσία ο ίδιος ο Λαός και να πετάξει στα σκουπίδια της Ιστορίας όλο αυτό το φθαρμένο σύστημα και τους εκπροσώπους του, ώστε να έχουμε Πραγματική Δημοκρατία. Αν τώρα συμβεί να εναποθέσει ο Λαός και τον κύριο Παπούλια στο Μουσείο της Ιστορίας μαζί με τους δεινοσαύρους, θα λυπηθώ πολύ, αλλά τι να γίνει; Αυτά έχουν οι Αγώνες για την Πραγματική Δημοκρατία.

Advertisements